Laserbehandling mot håravfall

[ad#AdSense – 300×250]Ja, det går faktiskt att motverka håravfall med en laserbehandling. I alla fall för att förskjuta fram håravfallet. Redan 70-talet började man experimentera med laser mot håravfall. Tekniskt fungerar det så att lågenergilaser lyser på olika delar av ditt hår. Principen är att ljuset ska stimulera hårsäckarna att skapa nya celler och öka blodciruklationen. Ofta används en laserbehandling tillsammans med något läkemedel mot håravfall.

Många som provat på laserbehandling säger sig märka av resultat efter cirka 6-12 veckor. Fördelen med laserbehandling är att det inte kräver någon form av operation.

Ska man göra en laserbehandling går man ofta till en hårklinik där man köper ett behandlingspaket för ett år. Behandlingstillfällena är cirka 15 minuter och i början får man behandling ett par gånger i veckan för att sedan glesa ut behandlingstillfällena. Ett års laserbehandling på en hårklinik kostar ofta cirka 20 000kr eller mer.

Nu finns det möjlighet att göra laserbehandlingen hemma till en bråkdel av priset, läs mer om laserbehandling hemma här!

Håravfall och hur det påverkar människor känslomässigt

Idag vill jag dela med mig av mina tankar efter att ha lyssnat på den senaste podcasten från ”The Olsson Sisters”. …

Bianca Ingrosso talar ut sitt håravfall

Bianca Ingrosso, svensk bloggare och dotter till Pernilla Wahlgren och dansaren Emilio Ingrosso, berättar att hon tappat …

Stjärnan tappade hår på grund av…

Reality-stjärnan Sophie Kasaei, känd från Geordie Shore 2011 tappar sitt hår fläckvis och boven i dramat för mycket …