Priorin

Populärt kosttillskott för ditt hår som kan användas tillfälligt eller långvarigt

Priorin är ett kosttillskott med biotin som ger hårrötterna näring inifrån. Priorin tas i kapselform där man vanligtvis tar 2 kapslar per dag. För bästa effekt bör Priorin användas under 3-6 månader då håret växer ganska långsamt. Ett paket med 180 kapslar räcker i 90 dagar (3 månader). Efter tre månader kan man gå över till en underhållsdos på 1 tablett dagligen.
Förutom Priotin så innehåller Priotin en kombination av näringsämnen; L-Cystin som är en aminosyra som är viktig i proteinet kreatin som är det som hår och naglar mest består av. Det innehåller även hirsextrakt och pantotensyra. Pantotensyra är en viktig ingrediens där celldelningen är snabb, exempelvis i hårrötterna.

Andra Priorin-produkter

Priorin har även tagit fram ett schampo som vårdar och stärker ditt hår. Det går bra att använda detta i kombination med Priorin kapslar.

Vem är Priorin för?

Priorin är främst utvecklad för kvinnor men fungerar även på män såvida hårrötterna fortfarande är aktiva. Priorin används för att stärka håret och bevara en normal hårväxt.

Här kan du köpa Priorin

Flera online-apotek säljer Priorin, jämför pris nedan. Alla apotek vi jämför priserna från har fri frakt!

Priorin 60 kapslar

Priorin 180 kapslar

Priorin Schampo 200ml


Håravfall och hur det påverkar människor känslomässigt

Idag vill jag dela med mig av mina tankar efter att ha lyssnat på den senaste podcasten från ”The Olsson Sisters”. …

Bianca Ingrosso talar ut sitt håravfall

Bianca Ingrosso, svensk bloggare och dotter till Pernilla Wahlgren och dansaren Emilio Ingrosso, berättar att hon tappat …

Stjärnan tappade hår på grund av…

Reality-stjärnan Sophie Kasaei, känd från Geordie Shore 2011 tappar sitt hår fläckvis och boven i dramat för mycket …