Recrea

Precis som med Rogaine så är den aktiva ingrediensen i Recrea också Minoxidil. Den största skillnaden är att Recrea (ej Forte) är för både män och kvinnor medan alla versioner av Rogaine endast är för män. Recrea stimulerar hårtillväxt, mest effektiv på tidiga former av håravfall. Användning rekommenderas till minst 4 månader och effekt märks efter cirka en månad. 60ml räcker till cirka 1 månads användning.

Recrea eller Recrea Forte?

Skillnaden mellan varianterna är att Forte-versionen innehåller mer Minoxoidil och endast är anpassad för män. Märkbar effekt är cirka en månad för båda versionerna men Recrea rekommenderar användning i minst 4 månader och Recrea Forte rekommenderas användning i minst 2 månader.

Applicering och dosering av Recrea

1ml lösning appliceras på de områden där håravfall förekommer med hjälp av spray eller förlängd spraytopp (för applicering på mindre områden eller under hår) två gånger dagligen (morgon och kväll).

Köp Recrea här

Recrea 3x60ml

Kampanjpris!

Recrea Forte 50mg - 60ml

Recrea Forte 50mg - 3x60ml

Webbpris!

Håravfall och hur det påverkar människor känslomässigt

Idag vill jag dela med mig av mina tankar efter att ha lyssnat på den senaste podcasten från ”The Olsson Sisters”. …

Bianca Ingrosso talar ut sitt håravfall

Bianca Ingrosso, svensk bloggare och dotter till Pernilla Wahlgren och dansaren Emilio Ingrosso, berättar att hon tappat …

Stjärnan tappade hår på grund av…

Reality-stjärnan Sophie Kasaei, känd från Geordie Shore 2011 tappar sitt hår fläckvis och boven i dramat för mycket …